Защо ни е нужен фирмен печат?

Публикувано от Lyubomir Atanasov 20/12/2016 0 Коментари Блог,

 

Фирмен печат е обикновен печат, на който с ясни букви е гравирано името на компанията. Той се използва за удостоверяване истинността на документи, издадени от дружеството. 
В устава на компанията се фиксира реда и правилата за използване на печата за сключване на договори. Ако на някой договор отсъства печат, компанията не може да се смята обвързана с този договор.

 

Защо е важни фирмени печати с лого на фирмата, печат с името на фирмата, адрес на фирмата

Фирменият печат и подпис са един от най-добрите начини да се защити документ към днешна дата. Така, че без съмнение за компанията несъмнен атрибут е изготвянето на собствен печат, който след това ще фигурира във всички договори и платежни документи. Фирменият печат съдържа името на компанията и юридическия статус. Формата на фирмения печат може да бъда различна, според вашите предпочитания – правоъгълен, кръгъл, овален, автоматичен или обикновен.

 

 

Може да се поръча и индивидуален печат на предприемача, който съдържа трите имена и някакво графично изображение, според желанието на предприемача.

 

 

Има фирмени печати за удобно водене на документооборота, печати за одобрение или счетоводни печати. На печата може да има основните реквизити на компанията, инициалите на длъжностното лице и всякакви други надписи ( «Копието вярно», « Секретно», «Проверено», «Одобрено», «Образец» и т.н.).

 

 

 Фирмените печати за счетоводството могат да бъдат свързани с оформяне на трудовия стаж на служителите в трудовите книжки ( прослужено време в компанията). 

 

 

Всяка компания може да си поръча фирмен печат за пликове с точния адрес и лого на компанията, както и датници, номератори, което в голяма степен ще улесни работата на служителите.

 

 

Фимените печати могат да се поставят и на писалки, химикали, както и на голф топки, ако искате да направите оригинален подарък на ваш партньор или колега.

 

 

Въобще разнообразието на фирмени печасти е много голямо като видове, съдържание, дизайн, предназначение. 

 

 

Модико България”  ще ви помогне при избора на фирмени печати с иновативен дизайн и атрактивни цветове, печати с нетрадиционни решения, подчертаващи индивидуалността на вашата компания.

 

Напишете коментар