Видове фирмени печати и кой е подходящия за Вас?

Публикувано от Християна Иванова 10/01/2018 0 Коментари Блог,

Изборът на фирмен печат е едно от нещата, които всяка фирма прави, когато започва своята дейност. Притежаването на отличителен знак и поставянето му върху фирмени документи и кореспонденция с бизнес партньори показва професионализъм и сериозно отношение към бизнеса. При избора на печат, освен дизайна, важно значение има и формата, както и вида на печата. Печатите могат да се използват не само за подпечатване на документи, а и за други неща, както ще уточним по-надолу в статията. 

 

Кръгли печати


Кръглите печати са една от класическите форми за печат, използвана от много десетилетия и до сега това е един от най-често използваните печати. Както гласи заглавието, характерна черта на този печат е, че е кръгъл. Класиката гласи, че в периферията на печата трябва да е изписани фирменото Ви наименования, а средата е мястото, на което да е разположено Вашето лого. Масово се използват за подпечатване на официални документи, като за някой специфични области дори е задължително формата на печата да е кръг. Такива печати са “Modico R45”, „Печат Nomo R30“ и други от продуктовата категория „Кръгли печати“ на Модико. 


Джобни печати


Тези печати са изключително удобно, когато сме на път. Могат да се поберат в джоба ни или в чанта, като се елиминира шанса да зацапат нещо. Джобния печат може да се ползва при срещи с клиенти и бизнес партньори, когато тя се извършва в чужд офис, или при друг вид пътувания. 
Такива печати са „Джобен печат S-Q32”, „Печат Color Pocket Stamp R30” от продуктовата гама на Модико. Те предлагат между 10 и 20 хиляди отпечатъка, което казано по друг начин значи, че ще може да ги ползвате много дълго време. Предлагат се в различни цветове и форми, като тук идва на ход Вашата креативност, за да направите своя фирмен печат уникален. 


Правоъгълни и овални печати


Тези печати са подходящи както за офиса, така и в движение. Тези печати дават повече свобода при изработка на дизайн. Имате възможност да поставите фирменото си лого, името на фирмата, както и желано фирмено послание. Поради формата си, те са подходящи и за стандартни текстове, които често Ви се налага да изписвате – например когато изписвате името и адреса на фирмата си върху пощенски пликове. Печати от този вид са „Печат Модико М10“, „Печат Модико М6“, “Печат Модико М4“. 


Датници


Този вид печати са много подходящи, ако трябва да поставят дати на различни документи всеки ден. С притежаването на такъв печат елиминирате нуждата от изписването на датата всеки път. Просто настройвате желаната дата и използвайте печата. Тези печати се предлагат в различни размери и шрифтове, така че може да проявите креативност дори при отбелязването на датата. 

 

Писалки / Химикалки с печат

 

Ако искате наистина да се отличите в бизнес средите, тази възможност е за вас. Този вид печати са скрити във химикалка и при нужда развивате горната част на химикала и от нея излиза печатащата форма. Печата в химикал дава възможност винаги да сте подготвени да подпечатате нещо или да оставите името и телефона си върху даден документ със стил. 


Ние от Модико предлагаме голямо разнообразие от фирмени и лични печати с бърза изработка и гарантирано качество на печата. 

Напишете коментар