За нас

„Модико България” ЕООД е търговско дружество с ексклузивни права за продажба на печати с марка MODICO в България.


Фирма Modico е лидер на световния пазар за иновативни продукти, специализирана в производството на печати, консумативи и машини за изработка на печати, използвайки технология щадяща околната среда Sun Stamper.


Екипът ни в България се състои от млади икономисти и дизайнери. Нашите служители са отговорни личности, отдадени на работата си, приемайки я като предизвикателство , с желание да се развиват и усъвършенстват.


Нашата мисия е непрекъснато да подобряваме своите умения и производствения процес , за да можем да задоволим  нуждите и на най-взискателните клиенти. Предлаганите от нас продукти са модерни и функционални решения с дълготрайна експлоатация и на разумни цени. 

ашата визия е да разширим традиционната представа на потребителите за печатите, като им предложим нови и нетрадиционни приложения.


С представителства в повече от 50 страни, включително САЩ, Япония и в целия Европейски съюз, фирмата предлага на своите клиенти продукти, които отговарят на всички изисквания за естетика, високо качество и трайност. 


Следвайки тенденциите на развитие на пазара, фирмата е фокусирана изцяло върху флаш технология Sun Stamper, която гарантира бърза изработка, качествен механизъм на печати и водоустойчив отпечатък.


Ние предлагаме  различни печати, отличаващи се с иновативен дизайн и атрактивни цветове, които години наред  са носители на международна награда Reddot design award.


„Модико България” предлага пълен асортимент продукти -  фирмени печати, джобни печати, писалки и химикалки с  печати, печати за кодово маркиране на яйца, печати за голф топки, датници, номератори  и други. Постоянно разширяваме с нови продукти, които да осигуряват допълнителен комфорт на потребителя. Специално внимание обръщаме на най – малките ни клиенти – децата. Изработваме индивидуални детски печати за игра и подаръци, за маркиране на книги, учебни помагала,предмети и аксесоари.


От 2015г. въведохме  нова серия печати NOMO в модерни  атрактивни цветове и форми. Продуктовата гама позволява  поставяне на надписи, фирмено лого или други индивидуални решения върху външното тяло на продукта.

От 2016г. въведохме в нашия онлайн магазин нови артикули, които ще Ви зашеметят. Подаръци за всики: Подаръци за офиса, за жена, за мъж, за дете, за фенове на различни марки и други.


Наши партньори са  рекламни агенции, ателиета за изработка на печати, търговци на канцеларски материали, счетоводни къщи, адвокатски кантори и финансови институции.


Можете да се свържете с нас лесно на телефоните и адресите ни:

Телефон за поръчки: 0879 617 718

Modico Печати - София, ул. Фритьоф Нансен 11 (ет.2, офис 7) ; 02/9800930

Modico Печати - Пловдив, ул. "Васил Левски" 212 ; 032/20500

Уеб сайт: https://modico.bg/