Писалки / Химикалки с печат

Писалки / Химикалки с печатПредлагаме писалки и химикалки с уникален дизайн и с печат. Писалките/химикалките с печат са стилни, удобни и много ефектни за употреба. Modico може да ви предложи голямо разнообразие на оригинални метални писалки и химикалки с печат.


Показване:
Подреждане по:

Писалка с печат Серия S11 на цена от 119,00 лв.

Писалка Серия: S11 Печат - писалка с иридиев писец. Метална, хромирана. Цветове : черен Описание : Луксозен печат - писалка с иридиев писец. Всички части на писалката са метални с хромирана повърхност.При поръчка посочете избрания от вас пример и в поле "текст на печата" попълнете необходимата информация. Печатът се изготвя след вашето одобрение на..

Цена: 119.00 лв.

Писалка с печат Серия S12 на цена от 119,00 лв.

Писалка Серия: S12 Печат - писалка с иридиев писец. Метална, хромирана. Цветове : черен Описание : Луксозен печат - писалка с иридиев писец. Всички части на писалката са метални с никелирана и лакирана повърхност.При поръчка посочете избрания от вас пример и в поле "текст на печата" попълнете необходимата информация. Печатът се изготвя след вашето ..

Цена: 119.00 лв.

Писалка с печат Серия S14 на цена от 119,00 лв.

Писалка Серия: S14 Печат - писалка с иридиев писец. Метална, позлатена. Цветове : черен Описание : Луксозен печат - писалка с иридиев писец. Всички части на писалката са метални с позлатена и лакирана повърхност.При поръчка посочете избрания от вас пример и в поле "текст на печата" попълнете необходимата информация. Печатът се изготвя след вашето о..

Цена: 119.00 лв.

Писалка с печат Серия S21 на цена от 99,00 лв.

Писалка Серия : S21 Печат - химикалка. Метална, Хромирана. Цветове : черен Описание : Луксозен печат - химикалка с голям пълнител, тип "Parker System". Всички части на химикалката са метални с хромирана повърхност.При поръчка посочете избрания от вас пример и в поле "текст на печата" попълнете необходимата информация. Печатът се изготвя след вашето..

Цена: 99.00 лв.

Писалка с печат Серия S23 на цена от 99,00 лв.

Писалка Серия : S23 Печат - химикалка. Метална, хромирана. Цветове : черен Описание : Луксозен печат - химикалка с голям пълнител, тип "Parker System". Всички части на химикалката са метални с хромирана и лакирана повърхност.При поръчка посочете избрания от вас пример и в поле "текст на печата" попълнете необходимата информация. Печатът се изготвя ..

Цена: 99.00 лв.

Писалка с печат Серия S24 на цена от 99,00 лв.

Писалка Серия : S24 Печат - химикалка. Метална, позлатена. Цветове : черен Описание : Луксозен печат - химикалка с голям пълнител, тип "Parker System". Всички части на химикалката са метални с позлатена и лакирана повърхност.При поръчка посочете избрания от вас пример и в поле "текст на печата" попълнете необходимата информация. Печатът се изготвя ..

Цена: 99.00 лв.

Химикал с печат G01 на цена от 35,00 лв.

Изисканост, стил и удобство - винаги с вас.  Печатът е с размери 34 х 8 мм и може да съдържа текст до 3 реда или лого. Клишето може да се заменя, тампона да се омастилява допълнително, пълнителите са стандартни.Идеалният подарък за Вас или Вашия лекар, адвокат, счетоводител.....

Цена: 35.00 лв.

Химикал с печат G02 на цена от 35,00 лв.

Изисканост, стил и удобство - винаги с вас. Печатът е с размери 34 х 8 мм и може да съдържа текст до 3 реда или лого. Клишето може да се заменя, тампона да се омастилява допълнително, пълнителите са стандартни.Идеалният подарък за Вас или Вашия лекар, адвокат, счетоводител...За да поръчате Вашия уникален печат, трябва да ни изпратит..

Цена: 35.00 лв.

Химикал с печат G03 на цена от 35,00 лв.

Изисканост, стил и удобство - винаги с вас. Печатът е с размери 34 х 8 мм и може да съдържа текст до 3 реда или лого. Клишето може да се заменя, тампона да се омастилява допълнително, пълнителите са стандартни.Идеалният подарък за Вас или Вашия лекар, адвокат, счетоводител...За да поръчате Вашия уникален печат, трябва да ни изпратите ..

Цена: 35.00 лв.