5 офис джаджи за всеки работохолик

Публикувано от Християна Иванова 19/12/2017 0 Коментари

Офисът е мястото, в което всеки работохолик прекарва по-голямата част от времето си, работейки върху ралични проекти и задачи. Ние от Модико смятаме, че повечето офис джаджи не са нито полезни за работата ни, нито могат да ни вкарат настроение при един по-тежък ден,а някои дори изискват повече, отколкото ни дават. Ако търсите решение на това, ето няколко практични предмета, които могат да ви помогнат. 

 

3 офис джаджи за всеки работохолик - фирмени печати

 

Химикал с печат

Това е предмет, който е много удобен и ефектен за ползване. Също така пести време – веднага, след като попълните даден документ, с лекота ще можете да сложите печата си на необходимото място. 


Кутия за химикали с бележник

Поставката е практична джаджа, която ще спести много място на бюрото ви. Тя ще ви помогне да подредите нещатата си , където ще ги намерите веднага,когато ви потрябват. В добавка, на лицето на органайзера, ще виждате "то до" лист със задачките, които трябва да свършите до края на деня или месеца.Това е изключително практично и полезно за заринатите с работа. Кутията може да е във формата на любимото ви животно или в любимият ви цвят за повече настроение.

 
Самонареждащи се печати 

Не е необходимо да поръчвате 15 различни видове печати за различните документи и случай, което ще ви заема повече място. Единственото, което ще трябва да направите, е да подредите буквите на печата по преднаначение и готово - вече имате необходимия печат със замах.

 

Fidget spinner 

Никои от нас не желае в един по-натоварен ден, напрежението да повлияе върху представянето ни отлично. Имa мнoгo нaчини зa пpeoдoлявaнe нa cтpeca, paздpaзнитeлнocттa и нaпpeжeниeтo, а един от тях е cпинepът. Игpaчĸaтa Наnd Fіngеt Ѕріnnеr e изoбpeтeнa oщe пpeз 90-тe гoдини нa минaлия вeĸ oт Kaтpин Xeтингep, ĸoятo cтpaдaлa oт тeжĸo aвтoимyннo зaбoлявaнe, пpичинявaщo xpoничнa yмopa в мycĸyлитe.Πpeз 2017 г., ĸoгaтo cтaвa пoпyляpeн cпинepa, ce пoявявaт peдицa изcлeдвaния, ĸoитo твъpдят, чe тoй e пoлeзeн зa здpaвeтo и пoмaгa в ĸoнцeнтpиpaнeтo и борбата със стреса.

 

Oфис печат за шефове     

Тъй като сме подхванали идеите за креативни офис предмети, сме готови със следващия интересен инструмент - офис печат за шефове. В случая, можете с различен надпис като отлична работа, удобрявам, ще бъде преразгледано или други по-забавни, да разглеждате докладите и разработките на вашите служители и да им оставяте отговори.

Това са само няколко примера колко практични предмети можете да поставите на бюрото си, които ще ви помагат по време на работния процес. Ние от Модико сме специализирани в производството на фирмени печати. Споеделете ни вашите идеи, а ние с удоволствие ще избработим дори най-нетрадиционния печат за вас.

Напишете коментар