Как да направим комплимент на нашите клиенти за Коледните празници?

Публикувано от Християна Иванова 12/12/2017 0 Коментари

Ако сте фирма, която държи на своите клиентите, тази статия е за вас. Наближават Коледните и Новогодишните празници. Ако желае

те да направите комплимент на вашите потребители и да ги зарадвате, ние от Модико ще ви дадем няколко съвета как да постигнете това. Фирмените подаръци за клиенти са един подход, чрез който ще останете  в съзнанието на хората и ще им покажете, че те са важни за вас. 

Химикалки с лого

фирмени химикали, подаръци, лични печати, фирмени печати, рекламни материали

Химикалките с ваше лого са един уникален метод да направите комплимент. Можете  да поставите и пожелание за празниците. Финансовата стойност на този подарък не е много висока, но вашето име върху определен предмет му придава допълнителна стойност. Ние от Модико сме готови да ви помогнем в изработката на точния химикал с лого за вас. Например, химикалките, които подарявате може да бъдат в традиционните  за Коледа цветовe, за повече настроение.

 

Папки


Можете създадете папка, която да е брандирана с вашето лого , а листовете можете да подпечатате с вашия фирмен печат,съчетан с коледно пожелание. По този начин подарявате нещо функционално, което да се ползва във времето, а вашето лого се вижда постоянно. От Модико сме готови да изработим за вас специални печати по случай празниците. 


Тениски


Можете да подарявате тениска с вашето лого на всеки ваш клиент, който направи покупка над определена стойност. Когато клиентите получават подарък за покупка над определена стойност, те са много по-склонни да похарчат малко повече пари, само и само за да получат подаръка. Така не само клиента получава нова придобивка, а и вие си създавате още един начин да рекламирате вашата фирма.
 

Календар

Фирмен календар, модико, фирмени печати, рекламни подаръци, лични печати

Скоро наближатат и Новогодишните празници. Можете да пожелаете на вашите клиенти късмет и много успехи през новата 2018 година чрез един рекламен календар.

В него можете да вмъкнете мотивиращи послания или просто пожелания за празниците. Хората намират календарите за полезни, защото в настоящото натоварено ежедневие човек изпитва нуждата да планира много внимателно времето. Ако календара дава възможност да се пише върху него, това ще увеличи още повече неговата стойност за клиента. Това ще покаже на вашите клиенти, че те са ценни за вас, мислите за тяхното бъдеще и желаете те да останат ваши потребители  и през следващата година.

 

Предстоят най-светлите и чакани празници през годината. Не пропускайте възможност  да зарадвате вашите клиенти и да има кажете, по един тактичен начин, колко държите на тях. Ние от Модико сме специализирани в изработката на фирмени печати и рекламни материали, и можем да ви помогнем  да реализирате дори най-нетрадиционните идеи и да създадете прекрасни коледни комплименти за вашите клиенти. 

Напишете коментар