Джобни печати

Джобни печати

Джобни печати


Предлагаме изработка на автоматични кръгли и автоматични джобни печати. Джобните печати Modico се изработват според желанията и изискванията на клиента. Много удобни и практични за работа както в офиса, така и извън него. Печатите се предлагат в голямо цветово разнообразие, размери и дизайн. Готови за работа и заредени за 10 000 отпечатъка.


Показване:
Подреждане по:

Джобен печат S-Q32 на цена от 23,00 лв.

Автоматичен джобен кръгъл или квадратен фирмен печат (30mm). Посочената цена включва : изработка на клише с изображение и текст по желание на клиента , механизъм и ДДС. При получаване печата е готов за ползване и зареден за 10 000 отпечатъка. Срок на изработка: един работен ден. Експресни поръчки приемаме в нашите офиси.При поръчка посочете избрани..

Цена: 23.00 лв.

Печат Colop Pocket Stamp R30 на цена от 36,50 лв.

Автоматичен джобен кръгъл фирмен печат. Посочената цена включва : изработка на клише с изображение и текст по желание на клиента , механизъм и ДДС. При получаване печата е готов за ползване и зареден за 10 000 отпечатъка. Срок на изработка: един работен ден. Експресни поръчки приемаме в нашите офиси. При поръчка посочете избрания от вас пример и в..

Цена: 36.50 лв.

Печат Modico Pocket 3 на цена от 17,00 лв.

Автоматичен джобен правоъгълен или овален фирмен печат.  Посочената цена включва : изработка на клише с изображение и текст по желание на клиента , механизъм и ДДС.  При получаване печата е готов за ползване и зареден за 20 000 отпечатъка.  Срок на изработка: един работен ден. Експресни поръчки приемаме в нашите офиси. При поръчка по..

Цена: 17.00 лв.