Често задавани въпроси

Как да поръчам печат?

Тук можете да видите подробно описание на процеса на поръчка на печат и видео „как да поръчаме печат“ .


Как да избера печат?

Прочетете нашата статия за това как да изберете Вашия фирмен печат.


Какво става след като направя поръчка?

След като направите поръчка в онлайн магазина ни, ще получите имейл с детайлно описание на заявката Ви. В него се посочва поръчаната стока, номера на поръчката, датата и часа, в който е направена поръчката. Поръчки в електронния магазин modico.bg се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.


Какви документи са нужни за изработка на печат?

Когато се изработва печат през онлайн магазина ни трябва да попълните всички полета и да се съгласите с условията ни на ползване. Ако поръчвате фирмен печат, който ще е взет от нашия офис, трябва да предоставите документ ( Документ за самоличност, Удостоверение от агенцията по вписване, Пълномощно или друго), който удостоверява правото Ви за изработка на този печат. Ако печатът бъде доставен до адреса на регистрация на фирмата, тогава не е необходим документ. 

При изработка на личен печат за лекари, счетоводители, адвокати и учители е необходимо предоставяне на документ, който удостоверява правото за притежаване на такъв печат.

При изработката на готови печати тип „вярно с оригинала“, „платено“ и др. не е необходимо представянето на документи.


Какво е качеството на продуктите ни?

Ние сме официалният доставчик на немската компания Modico. Качеството на продуктите и е признато на международно ниво, като печели многократно наградата Reddot design award. Фирма Modico е лидер на световния пазар за иновативни продукти, специализирана в изработката на печати, използвайки технология щадяща околната среда Sun Stamper.


Може ли да се направи дубликат на направен печат?

Може да се направи дубликат, като не е необходимо допълнително заплащане при ниска степен на сложност. При висока и средна сложност цената се калкулира на база необходимото време за подготовка.


Колко време е необходимо за изработка на печат?

Стандартното време за обработка на поръчката и изработка на печат е 24 часа. 

 

Изисквания към файлове за печат

За максимално качество на изработка Ви препоръчваме да ни предоставяте проектите си във векторен формат или PDF формат. Така ние можем да гарантираме за прецизно изпълнение на поръчката. Ако нямате изображение в такъв формат, тогава ни изпратете проекта си във формат с максимално високо качество.

 

Доставка и плащане

Всичко за поръчка, доставка и плащане може да прочетете тук.