Печати за лекари

Печати за лекари

Печати за лекари


Modico предлага печати за лекари, изработени според изискванията на клиента. Печатите са автоматични правоъгълни, овални или кръгли и се могат да бъдат изработени в различни размери. Изработват се на клише с текст и изображение според изискванията на клиента, заредени са с 20 000 отпечатъка и могат да бъдат използвани веднага.

Показване:
Подреждане по:

Печати за лекари на цена от 17,50 лв. - пример 1

Автоматичен правоъгълен или овален печат ( 19мм х 48мм ). Посочената цена включва : изработка на клише с изображение и текст по желание на клиента , механизъм . При получаване печата е готов за ползване и зареден за 20 000 отпечатъка. Срок на изработка: един работен ден. При поръчка посочете необходимата информация в поле "текст на печата". Печатът..

Цена: 17.50 лв.

Печати за лекари на цена от 17,50 лв. - пример 2

Автоматичен правоъгълен  печат (48мм х 19мм).  Посочената цена включва : изработка на клише с изображение и текст по желание на клиента , механизъм. При получаване печата е готов за ползване и зареден за 20 000 отпечатъка. Срок на изработка: един работен ден. При поръчка посочете необходимата информация в поле "текст на печата". Печатът с..

Цена: 17.50 лв.

Печати за лекари на цена от 17,50 лв. - пример 3

Автоматичен кръгъл печат (40мм).  Посочената цена включва : изработка на клише с изображение и текст по желание на клиента , механизъм. При получаване печата е готов за ползване и зареден за 20 000 отпечатъка. Срок на изработка: един работен ден.При поръчка посочете необходимата информация в поле "текст на печата". Печатът се изго..

Цена: 17.50 лв.

Печати за лекари на цена от 22,70 лв. - пример 4

Автоматичен кръгъл печат (40мм).  Посочената цена включва : изработка на клише с изображение и текст по желание на клиента , механизъм и ДДС. При получаване печата е готов за ползване и зареден за 20 000 отпечатъка. Срок на изработка: един работен ден. При поръчка посочете необходимата информация в поле "текст на печата". Печатът се изготвя сл..

Цена: 22.70 лв.