Кръгли печати

Кръгли печати

Кръгли печати

Изработка на автоматични кръгли печати. Печатите, които предлагаме се изработват по клише, одобрено от клиента. Фирмените и лични автоматични печати на Modico са в голямо разнообразие от размери, готови за употреба и заредени с 20 000 отпечатъка. 


Показване:
Подреждане по:

Печат Modico R45 на цена от 25,70 лв.

Автоматичен кръгъл фирмен печат.  Размер на отпечатък: 30мм, 35мм, 40мм. Посочената цена включва : изработка на клише с изображение и текст по желание на клиента , механизъм. При получаване печатът е готов за ползване и зареден за 20 000 отпечатъка. Срок на изработка: един работен ден. Експресни поръчки приемаме в нашите офиси.При поръчка посо..

Цена: 25.70 лв.

Печат Nomo R30 на цена от 24,50 лв.

Автоматичен кръгъл или квадратен фирмен печат.  Размер на отпечатък: 30мм х 30ммПосочената цена включва : изработка на клише с изображение и текст по желание на клиента , механизъм. При получаване печатът е готов за ползване и зареден за 20 000 отпечатъка. Срок на изработка: един работен ден. Експресни поръчки приемаме в нашите офиси.При поръч..

Цена: 24.50 лв.

Печат Nomo R45 на цена от 25,50 лв.

Автоматичен кръгъл или квадратен фирмен печат. Размер на отпечатък: ф. 45мм.Посочената цена включва : изработка на клише с изображение и текст по желание на клиента , механизъм и ДДС. При получаване печатът е готов за ползване и зареден за 20 000 отпечатъка. Срок на изработка: един работен ден. Експресни поръчки приемаме в нашите офиси.При поръчка ..

Цена: 25.50 лв.

Печат Printer R32 на цена от 28,50 лв.

Автоматичен кръгъл фирмен печат. Размер на отпечатък: 32мм. Посочената цена включва : изработка на клише с изображение и текст по желание на клиента , механизъм. Срок на изработка: един работен ден. Експресни поръчки приемаме в нашите офиси. При поръчка посочете избрания от вас пример и в поле "текст на печата" попълнете необходимата информация...

Цена: 28.50 лв.

Печат Printer R38 на цена от 26,50 лв.

Автоматичен кръгъл фирмен печат. Размер на отпечатък: 38мм.  Посочената цена включва : изработка на клише с изображение и текст по желание на клиента , механизъм и ДДС. Срок на изработка: един работен ден. Експресни поръчки приемаме в нашите офиси. При поръчка посочете избрания от вас пример и в поле "текст на печата" попълнете необходимата..

Цена: 26.50 лв.