Как да поръчам

Има три начин да поръчате своя печат от нас: по телефона, по email и през сайта.


1. Поръчка по телефона:

Този е най-бързият начин за поръчка. Позвънете на нашите телефони GSM 0879 617 718  или на 02/9800930 за София032/205005 за Пловдив и ние ще приемем и обработим Вашата поръчка. 


2. По email:

За да направите поръчка по email е необходимо да ни изпратите писмо на info@modico.bg, в което сте написали своите данни (имена, точен адрес за доставка, телефон за връзка) и продукта, който желаете да поръчате (име на продукта, цвят на корпуса, цвят на отпечатъка задължително и по желание текст на печата). След като приемем и обработим Вашата поръчка, ще получите обратно писмо за потвърждение от нас.


3. Поръчка през сайта:

Този е най-удобният начин за поръчка, защото шансовете за получаване на неточна информация за Вас или желаният от Вас продукт са минимални. За да направите поръчка през сайта, трябва да влезете в продукта, който желаете да поръчате, да изберете задължителните особености на продукта (цвят на корпуса и цвят на отпечатъка) и да натиснете бутона Купи. След това, трябва да отидете в Кошницата си да натиснете бутона Плащане. Ще бъдете прехвърлени към страницата за Плащане, където трябва да попълните задължителните полета (лични данни, данни за доставка, метод на плащане и метод на доставка). След като сте попълнили полетата, натискате бутона Изпрати поръчката и готово. Можете да видите целия процес нагледно в това видео - https://www.youtube.com/watch?v=dO8pksE7bZA