За офиса

За офиса

Есента дойде с настроение и цветове.

Подредете бюрото си с нашите нови продукти, които впечатляват не само със своя дизайн.

Изработени са от стабилен и издръжлив, екологично чист дървен материал. Не съдържат вредни вещества и са лесни за сглобяване, без да са ви необходими инструменти.

Изненадайте вашите приятели с подарък класическите култови модели на VW и Citroen в нови весели цветове и с различно приложение - у дома, в офиса, на работа.

Децата ще намират по-лесно своите моливи, химикали, ножици, гуми.... и малки съкровища с помощта на кликата на четириногите - малките животинки, които радват малки и големи.
Показване:
Подреждане по:

Кутия за химикали, моливи "ЛЪВЧЕ" на цена от 29,00 лв.

Тази кутия за химикали помага безпорядъка на бюрото ви да бъде елиминиран. Лъвчето  съхранява химикали, моливи, гумички, ножички, писалки...Оригинален подарък, с който можете да зарадвате не само детските сърца, а и да изненадате големи.. Лесен за сглобяване чрез система "едно в друго" , гумирани краища на отделните компоненти...

Цена: 29.00 лв.

Кутия за химикали, моливи "ПАНДА" на цена от 29,00 лв.

Овладейте хаоса в дома или на работното място с кутия за химикали и моливи „ПАНДА“. Тя предлага най-доброто решение на проблема къде да приберете всички химикали, моливи, кламери, острилки, гумички и други. Кутията ПАНДА е незаменима вещ за Вашето дете, което може да намира по-лесно всичките си принадлежности за писане и да ги съхранява на едно..

Цена: 29.00 лв.

Кутия за химикали, моливи "СЛОН" на цена от 29,00 лв.

Тази кутия за химикали помага безпорядъка на бюрото Ви да бъде елиминиран. Слончето съхранява химикали, моливи, гумички, ножички, писалки...Оригинален подарък, с който можете да зарадвате не само детските сърца, а и да изненадате големи.. Лесен за сглобяване чрез система "едно в друго" , гумирани краища на отделните компоненти.Разме..

Цена: 29.00 лв.

Организатор за бюро "VW Т 1" - Двойна кабина на цена от 29,00 лв.

С култовия VW Pritsche можете да елиминирате хаоса на вашето бюро.Осигурява достатъчно място за всички моливи, химикали, кламери...Оригинален подарък, с който можете да зарадвате не самодетските сърца, а и да изненадате големи. Лесен за сглобяване чрез система"едно в друго", комплекта включва гумирани краища за отделнитекомпоненти.Размери: ..

Цена: 29.00 лв.

Организатор за бюро "British Empire" на цена от 29,00 лв.

С култовия автобус  "British Empire" можете да елиминирате хаоса на Вашето бюро. Осигурява достатъчно място за всички моливи, химикали, кламери...Оригинален подарък, с който можете да зарадвате не само детските сърца, а и да изненадате големи. Лесен за сглобяване чрез система "едно в друго", комплекта включва гумирани краища за отде..

Цена: 29.00 лв.

Организатор за бюро "Charleston" 1 на цена от 29,00 лв.

С култовия автомобил Citroën 2CV можете да елиминирате хаоса на Вашето бюро. Осигурява достатъчно място за всички моливи, химикали, кламери...Оригинален подарък, с който можете да зарадвате не само детските сърца, а и да изненадате големи. Лесен за сглобяване чрез система "едно в друго", комплекта включва гумирани краища за отделните комп..

Цена: 29.00 лв.

Организатор за бюро "Charleston" 2 на цена от 29,00 лв.

С култовия автомобил Citroën 2CV можете да елиминирате хаоса на Вашето бюро. Осигурява достатъчно място за всички моливи, химикали, кламери...Оригинален подарък, с който можете да зарадвате не само детските сърца, а и да изненадате големи. Лесен за сглобяване чрез система "едно в друго". Комплекта включва гумирани краища за отделните комп..

Цена: 29.00 лв.

Организатор за бюро "Golf 1" на цена от 29,00 лв.

С култовия автомобил Golf 1 можете да елиминирате хаоса на вашето бюро. Осигурява достатъчно място за всички моливи, химикали, кламери...Оригинален подарък, с който можете да зарадвате не само детските сърца, а и да изненадате големи. Лесен за сглобяване чрез система "едно в друго", комплекта включва гумирани краища за отделните компоне..

Цена: 29.00 лв.

Организатор за бюро "VW Костенурка кабрио" 1 на цена от 29,00 лв.

С този уникален организатор за бюро VW Костенурка кабрио вашият подарък ще изпъкне пред тези на всички останали.Може да го подарите на приятел, на дете или на колега от офиса. С култовия автомобил  VW Костенурка кабрио можете да елиминирате хаоса на Вашето бюро и да придадете ведър и приятен тон на работното място.Разчупете стериотипа на ..

Цена: 29.00 лв.

Организатор за бюро "VW Костенурка кабрио" 2 на цена от 29,00 лв.

С култовия автомобил  VW Костенурка кабрио можете да елиминирате хаоса на Вашето бюро. Осигурява достатъчно място за всички моливи, химикали, кламери...Оригинален подарък, с който можете да зарадвате не само детските сърца, а и да изненадате големи. Лесен за сглобяване чрез система "едно в друго", комплекта включва гумирани краища за ..

Цена: 29.00 лв.

Организатор за бюро "VW Костенурка кабрио" 3 на цена от 29,00 лв.

С култовия автомобил  VW Костенурка кабрио можете да елиминирате хаоса на Вашето бюро. Осигурява достатъчно място за всички моливи, химикали, кламери...Оригинален подарък, с който можете да зарадвате не само детските сърца, а и да изненадате големи. Лесен за сглобяване чрез система "едно в друго", комплекта включва гумирани краища за ..

Цена: 29.00 лв.

Организатор за бюро "Трабант" на цена от 29,00 лв.

С култовия автомобил Трабант можете да елиминирате хаоса на вашето бюро. Осигурява достатъчно място за всички моливи, химикали, кламери...Оригинален подарък, с който можете да зарадвате не само детските сърца, а и да изненадате големи. Лесен за сглобяване чрез система "едно в друго", комплекта включва гумирани краища за отделните компон..

Цена: 29.00 лв.

Организатор за бюро Автобус "VW Hippie" на цена от 39,60 лв.

С култовия автобус VW Hippie можете да елиминирате хаоса на Вашето бюро. Осигурява достатъчно място за всички моливи, химикали, кламери...Оригинален подарък, с който можете да зарадвате не само детските сърца, а и да изненадате големи. Лесен за сглобяване чрез система "едно в друго", комплекта включва гумирани краища за отделните компон..

Цена: 39.60 лв.

Организатор за бюро Автобус "VW" на цена от 29,00 лв.

С култовия автобус VW можете да елиминирате хаоса на Вашето бюро. Осигурява достатъчно място за всички моливи, химикали, кламери...Оригинален подарък, с който можете да зарадвате не само детските сърца, а и да изненадате големи. Лесен за сглобяване чрез система "едно в друго", комплекта включва гумирани краища за отделните компоненти. ..

Цена: 29.00 лв.

Стол с мотив "LONDON - телефонна кабина" на цена от 49,00 лв.

Винаги нови, изненадващи и различни. Нашият стол “LONDON – телефонна кабина“ е произведен от здрав и екологично чист дървен материал, защитен с UV лаково покритие, което гарантира издръжливост на светлина, устойчиво на драскотини  и препарати за почистване.Размери: 42 х 29,5 х 29,5см. Допустимо тегло: 150кг.Тази компактна ме..

Цена: 49.00 лв.