Обикновени печати

Обикновени печати

Обикновени печати

Обикновените кръгли и правоъгълни печати, които изработваме са много подходящи за всеки бизнес. Печатите се изработват според желанията на клиента относно дизайна и текста, който трябва да съдържат. Предлагат се в голям цветови спектър, в различни размери и са снабдени с удобна дръжка.


Показване:
Подреждане по:

Кръгъл печат на пластмасова дръжка (ф.30мм) на цена от 12,96 лв.

Обикновен кръгъл печат.  Размер на отпечатък: 30мм.  Посочената цена включва : изработка на клише със текст по желание на клиента и дръжка. При поръчка  в поле "текст на печата" попълнете необходимата информация. Печатът се изготвя след вашето одобрение на предложения от нас проект на изображението, който ще получите по имейл. Ако им..

Цена: 12.96 лв.

Печати на дръжка (40мм) на цена от 18.50 лв.

Обикновен кръгъл печат.  Размер на отпечатък: 40мм.  Посочената цена включва : изработка на клише със текст по желание на клиента и дръжка. При поръчка  в поле "текст на печата" попълнете необходимата информация. Печатът се изготвя след вашето одобрение на предложения от нас проект на изображението, който ще получите по имейл..

Цена: 18.50 лв.

Правоъгълни печати на пластмасова дръжка на цена от 12,92 лв.

Обикновен кръгъл печат.  Размер на отпечатък: 20 х 40мм.  Посочената цена включва : изработка на клише със текст по желание на клиента и дръжка. При поръчка  в поле "текст на печата" попълнете необходимата информация. Печатът се изготвя след вашето одобрение на предложения от нас проект на изображението, който ще получите по ..

Цена: 12.92 лв.

Правоъгълни печати на пластмасова дръжка на цена от 17,50 лв.

Обикновен кръгъл печат.  Размер на отпечатък: 55х75мм.Посочената цена включва : изработка на клише със текст по желание на клиента и дръжка. При поръчка  в поле "текст на печата" попълнете необходимата информация. Печатът се изготвя след вашето одобрение на предложения от нас проект на изображението, който ще получите по имейл. Ак..

Цена: 17.50 лв.