6 уникални подаръка за 1-ви юни

Публикувано от Християна Иванова 31/05/2017 0 Коментари Блог,

Наближава един весел и изпълнен с хубави емоции празник на малчуганите и всеки един от нас започва да се чуди какво да подарим на децата. Подарявали сте им всякакви играчки и детски книжки и с годините започвате да се изчерпвате, а няма как да се появите на този ден без нещо за него.

 


  Ето някои идеи от Модико България, които със сигурност ще са полезни и развлекателни за децата: 


1.    Мини батут


Мини батута за деца е чудесен начин да се раздвижат и същевременно да се забавляват. Те могат да се използват на закрито, така че ако е дъждовно, детето ви пак може да има забавен ден. Някои мини трамплини разполагат с лесна за хващане дръжка, така че децата да могат да запазят баланса си. 


2.    Надуваема плажна играчка


Летният сезон дойде, а малките обожават да стоят с часове във водата. Надуваема играчка във формата на делфин, минион или тигърче би било подходящ подарък сега!

Надуваеми плажни играчки - подарък за първи юни ден на детето - модико


3.    Детски печат


Детските печати безсъмнено са изключително полезни и развлекателни – децата могат да маркират всяко свое творение със свои уникален печат. Пишете ни и ние ще направим печат с изображението на любимия герой на детето и името му.

Детски печат - подарък за 1-ви юни с любим герой подарък за дете от модико

 


4.    Домашен любимец


Определено едно от нещата, на които децата ще се зарадват най-много е животинка, за която да се грижат. Коте, куче, рибка, папагал – в зависимост от това кои животни харесва детето. Този подарък не само ще донесе радост, но и ще научи детето Ви да се грижи за друго същество.


5.    Спортна принадлежност – велосипед, топка


Децата обичат да се движат и да играят различни игри и спортове. Ако обичат да карат колело може да им подарите ново колело с допълнителни екстри. Ако пък е запалено по футбола, баскетбола или волейбол, се досещате какъв подарък може да му направите.


6.    Кошница от сладки и вкусни неща


Сладкото е винаги добра идея! Кошница с различни лакомства на Kinder и Milka, определено няма да върне всяко дете. Украсете я  по интересен и забавен начин със орнаменти от любимите герои на детето.

Приятно прекарване на празника!

Кошница с лакомства за деня на детето от модико подарък

Напишете коментар