Какво ви е необходимо при създаване на фирмени печати?

Публикувано от Християна Иванова 24/05/2017 0 Коментари Блог,

Това са най-основните детайли, които всеки фирмен печат в България може да притежава. Първо, трябва да имате регистрирана и законна компания, за да получите или създадете фирмен печат.

 

Модико България изработваме печати за рекламни агенции, кантори, новостартиращи бизнеси и често ни питат клиентите – какво да Ви изпратя да включим във фирмения печат? 

 

 

Какво е необходимо за изработка на фирмен печат - модико българия

 

 

Ето няколко неща, които може да сложим във Вашия печат:

 

 

1. Регистрационен номер на фирмата

 

Когато правите печат, може да решите да впишете или да включите фирмения регистрационен номер върху него. В този случай номерът се поставя в средата. Регистрационният номер помага при разграничаването на фирмата от фалшиви фирми, които биха могли да опитат да използват Вашето име или лого.

 

2. Официално наименование на фирмата

 

Името на компанията е едно от нещата, които трябва да притежават фирмените печати. Името идентифицира компанията. То може да бъде поставено около печата или в средата в зависимост от дизайна.

 

3. Адрес на фирмата

 

Адресът на фирмата е друго нещо, което ще може да изпратите за включване в печата. Адресът може да включва както физически адрес, така и пощенски. 

 

4. Телефонен номер на фирмата

 

На фирмения печат можете да включите официалните номера за контакт на компанията. Това е полезно, защото ще помогне за лесното свързване на компанията със своите клиенти.

 

5. Имейл адрес на фирмата

 

Фирменият печат може също така да съдържа имейл адрес на фирмата за бърза връзка с Вас.

 

6. Лого на фирмата

 

Ако имате лого на компанията Ви препоръчваме да присъства в официалното фирмено лого. То идентифицира фирмата Ви, защото е уникално за всеки бизнес.

 

Официалните печати на фирмата могат да съдържат и следната информация:

 

 

Потвърдено: Това потвърждава, че документът е потвърден от компанията и може да се счита за валиден документ от фирмата.


Копие: Печат с тези думи се използва, за да се потвърди, че документът е истинско копие от фирмата. Този тип печат се използва най-вече за деликатни документи на фирмата, като финансови документи.


Вярно с оригинала: С това Вие показвате, че даден документ е верен с оригинала.


Публикувано: Гумен печат с тази дума се използва върху документ, изпратен или получен чрез пощата.


Готов печат „Плането“: С този печат може да подпечатате дадена стока.

 

 

Можем да Ви направим индивидуален дизайн на фирмения печат за няколко минути – изпратете ни какво искате да включим в печата и опишете Вашата идея.

 

Напишете коментар