Какво е автоматичен печат?

Публикувано от Християна Иванова 23/01/2017 0 Коментари Блог,

Днес всеки може да си направи автоматичен печат, без да е необходимо да обикаля магазините и да губи ценно време в безкрайни уговорки. Към нас не се обръщат само фирми, а и много учители, счетоводители, юристи за изработка на личен печат.


Но какво представлява автоматичния печат?


Автоматичният печат е процес на прехвърляне и възпроизвеждане на изображение. Използвайки различни мастила, изображението на печата може да се прехвърля върху огромен набор от предмети, превръщайки обикновеното в нещо специално. Автоматичните печати са на разположение в широка гама от магазини, а също така и онлайн. Все по-лесно става поръчката на автоматичен печат, като единственото, което трябва да направите е да влезете в сайта, да си харесате печат и да имате идея какво искате да има на печата. Модико България сме специалисти в изработката на автоматични печати, фирмени печати и изработваме по индивидуален дизайн клишето на всеки един печат.
Простотата на автоматичния дизайн позволява той да бъде прилаган върху всякакви продукти. 
Използвайки различни мастила и бои, специалистите подпечатват различни тъкани, стъкла, дърво и други материали и предмети.

Ние проучваме и разработваме непрекъснато нови начини за използване на тези чудесно разнообразни щампи, създавайки прекрасни и уникални проекти с помощта на различни техники.

Едно от най-големите предимства на автоматичния печат е огромният брой начини, по които може да се използва. Използвайки същия прост процес почти всяка повърхност може да бъде подпечатана, ограничена само от въображението Ви.


С автоматичен печат може да бъде подпечатано:
- Документи
- Флаери
- Поздравителни картички
- Канцеларски материали
- Подаръци
- Покани

 

Как да изберете кой точно печат е подходящ за Вас?


В зависимост от материала, който подпечатвате, има различни форми на печат. Кръглият печат е подходящ за подпечатване на фирмени документи, канцеларски материали и флаери. Правоъгълният печат се използва за трудови книжки, „вярно с оригинала“. Също така зависи от вкуса Ви дали ще изберете правоъгълен или кръгъл печат. 


Вижте няколко примера на кръгли печати и правоъгълни печати:

  • Кръгъл печат 

Автоматичен печат Modico R45

Кръгъл печат, автоматичен печат Modico R45 - онлайн печати от Модико

  • Правоъгълен печат

Автоматичен печат Modico M3

Правоъгълен печат Modico M3 - фирмен печат онлайн

 

 

Това бяха основните неща за автоматичния печат и приложението му. Понякога има възможност да се забавите при поръчката на печат, затова вижте нашите инструкции за това „Как да поръчам печат?“

 

 

Напишете коментар