Как малките детайли правят една сватба перфектна

Публикувано от Християна Иванова 20/03/2017 0 Коментари

Сватбеният ден е наистина нещо специално, което се прави с много любов, желание и старание от страна на младоженците. Но понякога е неизбежно подготовката за Големия ден да стане прекалено натоварваща и стресираща за самите младоженците и техните семейства. С течение на времето ти се струва, че всичко се нуждае да подобрение, че не си си представял нещата така, понякога даже изпадаш в паника, че няма да успееш да се справиш с всичко навреме. Ако ви предстои сватба ви препоръчваме да се обърнете към съветите на сватбен агент, който ще ви помогне в организирането и планирането на събитието, а вие няма да се тревожите и притеснявате за нищо, благодарение на него. И така, важните неща са избрани – място, храна, музика, програма, украса и сватбени тоалети. Но остава да се погрижите за малките детайли, които също са важни. 

 


 

Ние вярваме в перфекционизма и знаем, че  сватбата е събитие, което изисква внимание и отговорност към всеки детайл, защото именно детайлите правят цялостния имидж. Ето някои съвети от нас, които не бива да пропускате, когато организирате своята сватба:


Първи танц

 

В интернет в пълно със забавни клипчета на младоженци, които танцуват първият си сватбен танц. Но той е много важен, защото ще покаже каква двойка сте вие двамата. Ние ви препоръчваме да се запишете на уроци, за да подобрите танцувалните си умения и да впечатлите гостите, а защо не и половинката си. Вие сами избирате песента – бавна и романтична или по-бърза и забавна. Първият танц е вашата визитна картичка пред гостите на събитието.


Подаръци за гости

 

Те зависят от самата тема на сватбата, както и от украсата и цялостния ви стайлинг. Знаете, че трябва да подарите нещо малко и красиво на своите гости, което да им остане за спомен от вашия сватбен ден. Тук можете да развихрите фантазията си и да избягате от традиционните варианти със снимка, кошничка, фигурка, свещи или тюлена торбичка с бонбони. Ако сте добри в изработването на неща, можете сами да създадете малките подаръци, така те ще бъдат още по-лични и ценни. 
 

Сватбени покани с печат

 

Всичко започва от сватбената покана и нейния облик. Това е първото, което гостите ви разбират за вас и вашия сватбен ден. Но как да избягате от традиционната и обикновена покана, добре позната на всички ни? Ние от Модико България се погрижихме да създадем специални печати за сватби – те са това, което ще придаде неповторим облик на вашата сватбена покана.  Ако искате да бъдете оригинални, интересни и неповторими, то ние ви препоръчваме именно печата за покани. Ние можем да го изработим по ваше желание и да се придържаме към цялостната тематика на сватбата. Може да дадете воля на въображението си и да изпишете имената си, да изберете някоя интересна рисунка и какъвто и да е цвят и форма. 


Сватбен букет 

 

Украсата е готова и измислена, но остават само цветята. Те са нещо наистина важно и са малкият детайл, без който сватбата не може. Уханието и красотата им са малката магия, която прави събитието неповторимо. Разбира се, от особено значение е букетът на булката, който е неизменна част от нейния стайлинг и визия.


Не е нужно организирането и подготовката на сватбения ден да бъдат стресиращи и напрегнати. Важното е всичко да се прави с желание, любов и вдъхновение, за да остане незабравим спомен.

 

Напишете коментар