Modico.bg - Изработка на фирмени печати

Публикувано от Modico Online 15/12/2015 0 Коментари Блог,

Изработка на фирмени печати от Modico.bg

 

Всяка една фирма без значение от областта, в която се развива, има нужда от име и печат. Чрез него се заверяват всички документи, издадени във връзка с работата и. Той се състои от различни букви, цифри и символи, които отличават фирмата и са индивидуални за нея.

Изработка на фирмени печати обикновено се предлага от рекламни агенции и магазини за офис консумативи, а в последно време и от онлайн магазини.

 

Ако и на вас ви предстои да поръчате първият си фирмен печат, трябва да имате предвид следните моменти, преди да посетите избраното място за поръчка:

 

  • Да представите валиден документ, който удостоверява актуалното състояние на фирмата.

  • Да е изобразен начинът, по който желаете да изглежда вашият печат. Повечето ателиета предлагат допълнителната услуга разработване на лого или проект на фирмен печат, което оскъпява услугата. В случай че разполагате с векторен формат на желаното изображение, можете да го поръчате във всяка една фирма, предлагаща тази услуга. Ние като представител на печати Модико предлагаме безплатен проект и дизайн на клиенти, избрали нашите продукти.

  • Да изберете вида и формата на печата.

 

В това динамично наше време, в което всеки търси по-лесния и удобен начин, за да поръча своя печат, едно добро и евтино решение са онлайн магазините. Единствено е нужно да изпратите сканирано копие на актуалното състояние на фирмата и изображение на желания печат. То може да включва формата на печата, а в нея да разположите буквите и/или цифрите, които желаете да съдържа.

 

Огромното разнообразие от модели и форми ще направи избора ви лесен. Дали ще бъде кръгъл, правоъгълен или овален, джобен размер или стандартен, решението е ваше. Освен стандартният черен цвят може да изберете и друг – зелен, червен, син, лилав и други.

 

Добре е да знаете, че цветните печати – зелен и червен, се използват в повечето държавни институции и може да имате проблем, ако използвате подобен. При избирането на черно мастило съществува риск при копиране на документи да се заблудите кой е оригиналният.

 

Изработка на фирмени печати като цяло означава изготвяне на клише (гумираната част, върху която е изобразен печатът). След това то се поставя върху обикновена или автоматична машинка. При обикновения, преди да положите печат върху документ, е нужно да потопите клишето в специален тампон, напоен с мастило.

 

При автоматичния това не е необходимо, тъй като в конструкцията му е включен тампон с мастило.

 

Различните фирми, които се занимават с изработка на фирмени печати, предлагат различен срок за изпълнение на услугата. Някои дори до броени минути след изпращане на заявката. Много от клиентите не правят разлика между изработка и готов за употреба печат. Самата изработка се извършва в рамките на 2-3 минути, но е необходимо време за подготовка за печат, както и време за омастиляване на готовото клише.

 

Внимателно избирайте как ще изглежда вашият печат, защото той ще съпътства дейността на фирмата ви през цялото ѝ съществуване.

 

 

 

Напишете коментар