Използвайте уникален печат за брандинг

Публикувано от Християна Иванова 18/05/2017 0 Коментари Блог,

Модико България сме забелязали, че печатите често стават рентабилен метод за клиентите да маркират чанти, чаши за кафе и салфетки. Въвеждането на данъка върху пластмасовите торбички и ескалацията на разходите за чанти допринесе за екологичните хартиени торби, които имат възможност за рециклиране. Щамповането на Вашия уникален фирмен печат директно върху продуктите е бърз, икономичен и ефективен начин за рекламиране.

Изграждане на брандинг - фирмен печат върху рекламни материали и документи
Тема, която е много нашумяла сред бизнес средите, е именно брандигът. Ако сте компания, която иска да се утвърди на пазара, трябва да обърнете специално внимание на това. Да изградите стратегия за изграждане на бранд, както и политика – определени цветове, лого, послание и начина, по който ще изградите бранда си. 


На какво да обърнете внимание при брандинга?


•    Определен стил върху рекламните материали – флаери, листовки, тениски, чаши, ключържатели; 
•    План какви рекламни носители ще използвате за брандинг 
•    В онлайн средите (социалните мрежи, сайта Ви) използвайте един стил – цветовете да са един и същи, както и посланието, за да се изгради в съзнанието на потребителите.
•    Обърнете внимание дори на фирмения си печат – с него може да брандирате голяма част от рекламните материали и делови документи – флаери, листовки, писма, покани, документи и др.


Ние сме компания, специализирана в изработката на печати и правим индивидуален дизайн на Вашия фирмен печат. Освен името на фирмата, може да добавим лого, слоган и друго част от брандинга Ви. Може да изработим печат във всякаква форма – кръгъл, правоъгълен и дори джобен, за да го носите навсякъде с Вас. Изработваме специално клише за Вас, за да можем да реализираме цялостно Вашата идея.

 

Много от нашите клиенти, включително кафенета, рекламни агенции и малки бутици, бяха доволни от резултатите от използването на печати, за да брандират своите продукти. Броят на  независимите търговци на дребно расте, а те предпочитат този традиционен (и икономически ефективен) метод на брандиране в сравнение със скъпите търговски печатници. Нашите фирмени печати могат да се използват не само за брошури, но и за щамповане на торби, кутии за подаръци, чаши за кафе и карти за лоялност.

 

Фирмени печати специално за Вас

 


Всички печати се правят индивидуално по Ваш собствен дизайн. Ако вече имате произведения на изкуството или лого, просто ни изпратете копие като pdf и можем да произведем уникален дизайн на печата. Изработката на печатите ни става за по-малко от 2 дни. Ние предлагаме доставка в цялата страна, с възможност за експресна поръчка, които се изискват на следващия ден.

Ако искате да поръчате уникален дизайн на печат, обърнете се към нас и нашият опитен персонал ще се радва да Ви помогне.

Напишете коментар