10-те продукта, които може да брандирате

Публикувано от Lyubomir Atanasov 25/11/2016 0 Коментари Блог,

Толкова обичаме бранда си, че ако може и на челото си ще го залепим.

 

Често при рекламни кампании, представяне на фирмата на събития, презентация или дори на улицата е необходимо да имаме продукти, с които да впечатлим отсрещния или просто да се изфукаме. :)
В такъв момент започвате да се чудите кое ще е най-ефектно, кое ще е най-достъпно и практично и няма да бъде изхвърлено в коша 15 секунди, след като е подарено.


Модико България се занимаваме всекидневно с брандиране на фирмени и лични печати, затова ще Ви дадем 10 интересни идеи, с които Вашия бранд ще остави впечатление.

 

 

1.Брандиране на тениски

 

Брандирани тениски са чудесен начин за идентифициране на персонала по време на събития и кампании. Разходите могат да бъдат не толкова големи, тъй като цената за единична бройка намалява въз основа на обема на поръчката. Ако брандирането на тениска не е вариант за Вас може да предложите цветова тема за целия си екип, в тон с основното лого на компанията. Например алтернативен вариант е служителите да носят черни панталони с бели ризи и шалчета в цвета на бранда.

 

идеи за брандиране от печати Модико- брандиране на тениски

 

2. Брандиране на кола

 

Тази техника за първи път се използва през  1900 г., когато Милтън Хърши  я опитва със своя бранд “Lancaster PA”. Брандирането на кола може да Ви помогне да се откроите от тълпата, защото това е един от основните инструменти за ясна рекламна комуникация. То е добър инструмент за локални бизнеси, за укрепване на идентичността на марката и достигане до целевата аудитория.

 

Идеи за брандиране от фирмени печати Модико- брандиране на копа

 

 

3. Брандиране на химикали

 

Със своите сравнително ниски разходи и лесна преносимост химикалите са един от най-често използваните предмети за представяне на бранда. Има много студиа, които могат да Ви ги направят на достъпна цена и дори да измислят какъв да е дизайнът, за да се откроявате. Брандирате ли си по-голямо количество, Вие можете да ги подарявате като комплимент на Ваши клиенти, по събития и кампании.  
За Вашия екип също така можете да си направите и писалки с печат. Това определено е много удобен вариант, който внася стил в нещо привидно просто. Модико България предлага богат асортимент от химикалки и писалки с печат, с различна форма и материал на изработка. Може да си изберете някой от нашите артикули тук.

 

Идеи за брандиране- Брандиране на химиликал с печат от Модико България

 

 

4. Брандиране на чаша

 

Какво по-добро впечатление може да направите от това, като дойде Ваш партньор или клиент да му поднесете ароматно кафе, с интересен дизайн на чашата. Това ще му направи впечатление, особено ако сте направили добра концепция за рекламния продукт. Освен това чашите могат да се дават като подарък при дадена промоционална кампания.

 

 

 

5. Брандиране на печати

 

Кое използвате най-често в ежедневието? Когато оформяте документи, флаери, покани- винаги изглежда по – внушително, когато е подпечатано с Вашия бранд. Това определено е може би най-достъпната идея за брандиране, тъй като не са Ви необходими повече от един или два фирмени печати в рамките на няколко месеца. Ние Модико България сме специализирани в изработката на печати, като изготвяме индивидуален дизайн съобразен с бранда Ви и фирмената концепция. Предлагаме и онлайн печати, за да можете бързо и лесно да се свържете с нас и в рамките на няколко дни вече да може да подпечатате всичко, което видите.

 

Идеи за брандиране-брандиране върху химикали от Модико

 

 

6. Брандиране на салфетки

 

Много добра идея за брандиране са салфетките. Замислете се, ако сте фирма в хранителната индустрия- например ресторант, производител на храни и напитки, дистрибутор на такива- когато даден клиент получи Вашия продукт, той няма да откаже салфетка, която точно в този момент ще му е необходима. Така той няма да  подмине с лека ръка Вашия рекламен материал и ще остане доволен :)

 

Идеи за брандиране от печати Модико- брандиране върху салфетки

 

 

7. Брандиране на тетрадки

 

Няма значение каква е Вашата фирма и с какво се занимава- на почти всеки са му необходими тетрадки. Те, за разлика от флаерите и химикалките, със сигурност ще бъдат запазени. Не след дълго използване на брандирания Ви продукт, той вече ще се е набил в съзнанието на потребителя. 
Особено подходящо е ако Вашата целева аудитория са децата или бизнеса.

 

Идеи за брандиране от печати Модико - Брандиране върху тефтер

 

 

8. Брандиране на флашка

 

Модерен инструмент днес е брандирането на флашка. Вярно, не е от най-евтините рекламни материали, но е много полезен за хората, на които го подарявате. Със сигурност ще използват флашката дълъг период и ще я носят на различни места, което означава, че и други ще я видят.  Има много агенции, които предлагат този модерен инструмент като AV Design Group

 

Идеи за брандиране от онлайн печати Модико- Брандиране на флашка

 

 

9. Брандиране на балони

 

Всеки иска балон- няма значение дали е малък или голям- винаги ще се зарадва на подаръка, защото тайно понякога иска да се почувства като дете. По време на събитие прави изключително добро впечатление на майките, когато подарите балон на детето им – с него може да привлечете вниманието и развеселите обстановката на дадено мероприятие. Общо взето балонът е винаги добра идея.

 

Идеи за брандиране от печати Модико - Брандиране на балони

 

 

10. Брандиране на коледни подаръци

 

Наближава един от най-обичаните празници в България, а това е страхотна възможност да зарадвате Вашите клиенти с подаръци. Известно е, че вниманието е ключ към постигане на много успехи, затова не пропускайте тази възможност. Може да брандирате мини играчка, коледна висулка за елха и каквото се сетите друго. 
Ако се чудите какво може да подарите като подарък за офиса на колегите си, ние можем да Ви помогнем- новите ни органайзери за бюро са нещо, което ще разведри офиса и ще зарадва колегите Ви с различните си забавни форми – лъвче, парти автобус, коли и други. Може да разгледате цялата гама тук.

 

Идеи за брандиране от Модико - Брандиране на коледни подаръци - модарък за офиса моливник

   

Независимо коя идея за брандиране Ви допадне е важно как представите бранда си върху този продукт. Практика е да бъде позициониран върху реалността и брандираният продукт да е съобразен с предпочитанията на целевата Ви аудитория.

 

Напишете коментар