10 забавни коледни подаръци за колеги

Публикувано от Lyubomir Atanasov 06/12/2016 0 Коментари Блог,

Те виждат, когато сте под стрес. Те знаят кога сте закъснели. Те знаят дали сте били добри или лоши тази година, затова помислете добре какво ще им подарите за Коледа. 
Трудно е да се избере подарък за хората, които винаги са до теб (поне от 9 до 5). Затова Модико идва на помощ. Подбрали сме 10 забавни подаръци, които ще зарадват всяка колежка или колега в офиса. 

 

1. Дартс 

 

Нищо не сближава така, както съвместната игра- особено като се стреля по нещо. На пръв поглед класическо, но на втори - едно състезание с колегата няма да Ви се отрази зле. Първият път го оставете да победи, все пак е Коледа.

 

Дартс коледен подарък за колега

 

2. Чудовище в чаша

 

Кой не би се наслаждавал всеки ден на дъното на кафето си да вижда ето това:

 

Чаша за кафе подарък за Коледа за офиса

 

3. Подаръчна карта за любим ресторант

 

Забелязали ли сте колко повече започваме да отдаваме значение на храната. Превръща се може би в мания това да си снимаме всеки ден закуската, обяда и вечерята за фейсбук и инстраграм. Наближава и Коледа + празничната вечеря. С този подарък ще дадете на колегата повод за още една снимка на вечерята.

 

4. Термос чаша 

 

За пристрастените колеги към кофеина, които обожават да пътуват, би било изключително мил начин да подобрите тяхното време за пътуване от вкъщи до офиса. Една красива термос чаша може да Ви превърне в истински герой, който помага за стигането на  колегите до заветната сграда всеки ден.

 

 

5. Химикал

 

Не, не говорим за обикновен химикал от книжарницата. Ако се поровите в amazon.com може да намерите какви ли не многофункционални химикали. Предложенията от нас за Коледа 2016:

 

– LED Химикал пате 
  Химикал led коледен подарък за колеги

 

+ LED Химикал  котка, разбира се

 

 

6. Органайзер за офиса

 

Също звучи много класически и изтъркан подарък, но като видите кутията за химикали в формата на трабант, ще се сетите веднага за колега, който винаги споменава в работния процес как скоро щял да си купи нова кола. Ето, Вие ще му я подарите за Коледа. 

 

 

7. Чаша с намръщената котка

 

Интересното е, че тя е намръщена и злобна, но въпреки това всички я обичаме. Не би ли било чудесен подарък за колега, който свързвате с нея- всеки ден той си сипва кафе сутринта с този девиз:

 

 

 

8. Кошница с лакомства

 

Ако все пак ако вашите колеги са класици или не знаете какво би им допаднало и кое развеселило, тогава една кошница с вино и лакомства винаги е добра идея. Може да сложите всичко в нея- вино, уиски, бонбони, мезета- но ако не Ви се ходи по магазините, в интернет може да купите много красиво опаковани като тази например:

 

 

9. Боксова круша за бюро

 

Една боксова круша би била чудесен подарък, ако работите в напрегната среда, колегите Ви често са изнервени или пък имат нужда да потренират ( не им го казвайте- ще си помислят, че намеквате за тази нужда). 

 

 

10. Почивен ден

 

Каквато и идея за коледен подарък да Ви даваме, съгласете се, че нищо не би било по-невероятен от почивния ден. Ако подарите това на служителите си в първия момент, разбира се ще гледат смаяно, но след това ще помнят дълго добрият Шеф – Дядо Коледа.

 

 

 

 

 

 

Напишете коментар