10 идеи за украса на великденски яйца 2017

Публикувано от Християна Иванова 12/04/2017 0 Коментари Блог,

Наближава един от най-големите празници в България. Почти всеки от нас четвъртък или събота ще запретне ръкави да боядисва яйца за празника. И тогава започваме да се чудим как да украсим яйцата си, така че да са различни, уникални и красиви, разбира се. 


За да улесним нелеката Ви задача, сме Ви подготвили 10 интересни идеи за великденски яйца, с които да впечатлите и най-претенциозните си роднини и приятели.

 

1. Татуирани яйца

 

Ще зарадвате всяко детско сърце с татуирано яйце с любимия му герой. Поставянето не изисква големи усилия, като може да поставите татуировката все едно я слагате върху кожа.

 

Идеи за великденски яйца - татуирани яйца от Модико бг

 

​2. Пролетно великденско яйце

 

Много закачлива декорация с пролетно настроение. Боядисайте яйцето в синьо и изчакайте напълно да изсъхне боята. Изрежете от цветен лист хартия крило и използвайте лепило, за да го запечатате. Изрежете триъгълник, който ще е клюнът на заформилото се птиче. Направете му очи с черен маркер и сложете великденското яйце в гнездо. Готово!

 

Идеи за великденски яйца - пролетни яйца от Модико бг

 

3. Печати за великденски яйца

 

С печатите за великденски яйца ще постигнете голям ефект с малко усилия. Ние може да Ви изработим специален печат за яйца, с каквото изображение искате. След това лесно може да сложите печата върху яйцата и да впечатлите всички.

Идеи за великденски яйца - печати за великденски яйца от Модико бг

 

4. Оригинални великденски яйца поръсени с Sprinkles

 

Изключително ефектна украса за яйца. Единственото, което Ви е необходимо са бонбони sprinkles, лепило и четка за нанасяне. Боядисайте с бял цвят яйцата, след това с четка нанесете лепилото, където искате да залепите бонбоните. Поръсете яйцата с бонбони и натиснете леко с лъжица.

 

Идеи за великденски яйца - украса на яйца с бонбони от Модико бг

 

5. Декорация с флумастер

 

Колкото и странно да Ви звучи, погледнете снимката! 

 

Идеи за великденски яйца - украса на яйца с флумастер от Модико бг

 

За тази колоритна визия единственото, което Ви трябва, е флумастер и формички. Може и сами да си изрежете форми от хартия, с каквото искате – зайчета, анимационни герои и др. Боядисайте яйцето в бяло и изчакайте да засъхне. Сложете шаблона върху мястото, на което искате да е декорацията. С флумастер нанесете точки около очертанията на шаблона. Изключително лесно и атрактивно!

 

6. Яйца със стикери

 

Красотата на тези яйца прикрива колко в действително лесно е да ги направите. Боядисайте яйцата в желания от Вас цвят и след това просто залепете стикера върху яйцето. Това е всичко.

 

Идеи за великденски яйца - яйца със стикери от Модико бг

 

7. Бляскави великденски яйца

 

Ако обичате забелязващите и колоритни неща, направете яйцата си бляскави. Как става това? Изключително лесно. Боядисайте яйцето в желания цвят и изчакайте да изсъхне. Сложете лепило на местата, на които искате да има блясък и осипете яйцата с него. Блясък ще остане главно по местата, където искате да има украса. Ако има на нежелани места лесно може да го почистите с четка за зъби.

 

Идеи за великденски яйца -брукатени яйца от Модико бг

 

8.    Перфектната форма яйца

 

Изключително ефектна украса с няколко прости стъпки. Боядисайте яйцето, в какъвто цвят искате. След това изрежете от картон ушички и ги залепете с помощта на лепило върху яйцето. С флумастер нарисувайте очи и мустачки и залепете.

 

Идеи за великденски яйца - яйца във форма на заек от Модико бг

 

9. Яйца с интерактивен дизайн

 

Ако сте традиционалист и искате да използвате само бои за украса на яйца, може да го направите по доста атрактивен начин. Вижте примера ни отдолу.

 

Идеи за великденски яйца - интересна украса на яйца от Модико бг

 

10. Великденски яйца с конфети

 

Една от най-лесните идеи, измисляни някога – просто боядисайте яйцето, както искате, сложете лепило и конфетите след това. Погледнете какъв ефект само има:

 

Идеи за великденски яйца - яйца с конфети от Модико бг

 

Модико България Ви пожелаваме приятно изкарване на Великденските празници и много хубави емоции.

Напишете коментар