Поръчка на фирмени печати в София

Публикувано от Modico Online 15/12/2015 0 Коментари Блог,

Не е тайна, че в големите градове е много по-лесно да се намери фирма за дадена услуга. С развитието на технологиите и Интернет се създадоха много онлайн магазини за поръчка на стоки и услуги, в т.ч. и изработка на фирмени печати. По този начин е възможно от всяка точка на страната да се поръча печат и той да пристигне на посочен адрес.

 

Фирмите, които изработват фирмени печати в София, са многобройни, но не е много лесно да се избере правилната. В условия на конкуренция всяка от тях се стреми да предложи най-ниска цена, тъй като това е един от основните параметри, по които се ръководят потребителите. Предлагат се модели печати, които отдавна са излезли от експлоатация в Западна Европа, но се убеждава клиентът, че в България това е най-актуалният и продаван продукт. Това се случва, защото родните фирми не си актуализират асортимента, а продължават да изкупуват залежалите складови наличности на определени марки печати.

 

От друга страна, прекалено ниската цена може да означава, че е спестено от качеството или има други скрити такси. По принцип поръчаните фирмени печати онлайн са на по-ниска цена. Това не бива да ви заблуждава, защото крайната сума, която трябва да заплатите, може да се окаже по-висока от очакваната. В нея са включени и проект и дизайн, изработка и разходите за доставка. Много често клиентите се подвеждат със „специални отстъпки”, които естествено се прилагат и важат само при големи количества, т.е. при обслужване на определени фирми и държавни институции, които имат значително потребление на печати и съответните консумативи, свързани с тяхното използване. Ето защо не трябва да очаквате, че при поръчка на 2 бр. печати ще можете да се възползвате от такава ценова отстъпка.

 

Но какво всъщност означава да се изработи печат? В процеса на производство се създава клише. Това е частта, върху която са изобразени лого, текст или наименованието на вашата фирма. Клишето най-често се изработва от фотополимер, но това е вече технология от миналото, която не се използва в развитите европейски държави.

 

На пазара се предлагат различни начини за изработка на клишета – чрез ръчно гравиране, лазерно и технология SUN STAMPER – флаш технология. При последния тип се осигурява изключително качество и прецизност при нанасяне на фини линии, детайли, дребен шрифт и други елементи. Предлаганите от нас печати МОДИКО са с изключително прецизен и траен отпечатък. Вграденият в механизма тампон позволява равномерно и качествено омастиляване на клишето и съответното изображение. Освен стандартния син отпечатък все по-често нашите клиенти избират и други цветове като черен, червен и лилав.

 

Освен клишета за ръчни и автоматични печати съществуват и такива за сух печат. Те се изработват от метал, най-често магнезий или цинк. С тяхна помощ се оставя траен печат върху документи с цел тяхната по-голяма защита от фалшификация. След прилагане на натиск, в зависимост от вида на релефа – вдлъбнат или изпъкнал, се оставя знак, който осигурява по-голямата защита на документа.

     Без значение какъв тип печат ще изберете, направете го внимателно, разгледайте различните възможности, информирайте се и тогава направете своята поръчка.

Напишете коментар