Необходими са нови печати за повечето средни училища в страната

Публикувано от Modico Online 22/06/2016 2 Коментари Блог,

 

Необходими са нови печати за повечето средни училища в страната

 

 

На 13 октомври 2015 г. в „Държавен вестник”, брой 79, беше публикуван новият Закон за училищно и предучилищно образование, който ще влезе в сила от 1 август 2016 г. В него заедно с регламентирането на същностите проблеми на българската образователна система се правят и някои на пръв поглед формални промени, за които училищната администрация в страната е добре да се подготви от рано, за да не се затрудни започването на новата учебна година.

 

Промяна в имената на средните училища

От тази учебна година използваното от десетилетия съкращение СОУ (Средно общообразователно училище) отива в историята. Гимназиите вече ще са просто СУ – Средно училище.

 

Ако сте пропуснали този момент от закона, погледнете неговите Преходни и заключителни разпоредби. Там, в параграф 8 се казва:

 

„§ 8. (1) Заварените към влизането в сила на закона прогимназии, гимназии, средни общообразователни училища и професионални гимназии по чл. 26, ал. 1, т. 2, 4, 6 и 8 от отменения Закон за народната просвета продължават да осъществяват дейността си по този закон съответно като основни училища, профилирани гимназии, средни училища и професионални гимназии.”  Промяната касае още специализираните езикови и математически гимназии, оздравителните училища.

 

Ще са ви нужни нови печати, бланки и документи

Промяната на името на една организация неминуемо води до промени на банкови сметки, печати, документи, договори и т. н. Те са чисто формални, но пък могат да затруднят сериозно работата на училищните администрации, ако не бъдат извършени навреме.

 

Според заместник-министърът на образованието Диян Стаматов (http://clubz.bg/40260-uchilishtata_s_novi_imena_ot_15_septemvri__) за това ще са необходими 30-40 дни. Ако не реагирате навреме, ще означава, че 30-40 дни вие няма да можете да подпечатвате текущата учебна и административна документация, договори, банкови документи. Едва ли бихте искали да си причините подобно преживяване.

 

Можем да помогнем – поне за печатите

Ние сме „Модико България” ЕООД и сме българският представител на световния лидер Modico в производството на печати и всичко, свързано с тях. Предлагаме ви както леко модернизирана версия на обикновения печат на дръжка, така и най-модерните по функция и механизъм изделия. Те са заредени средно за 20 000 отпечатъка и ви спестяват грижи и нерви по осигуряване на тампони, мастила и т. н. Цените варират в широки граници и при всички случаи при нас ще откриете печата, който ще задоволи и най-строгите ви изисквания при изключително изгодно съотношение качество –цена.

 

А знаете ли, че Modico е носител на международна награда Red Dot? Прочетете още за това.

 

Работим бързо и качествено и разбираме от работата си. Освен самия печат и изработката на клишето можем да подготвим и проекта за него. С наша помощ ще отметнете тази задача буквално за часове и ще се посветите на далеч по-сериозните проблеми, които ви предстоят с новата учебна година.

 

Какво още ви предлагаме

Освен от официалния кръгъл печат с герба на училището, в ежедневната дейност със сигурност изпитвате нужда от датници, номератори, печати за учителите, за библиотеката или счетоводството.

Предлагаме ви в удобен за вас момент да обсъдим заедно тези потребности и да ви предложим максимално подходящото решение с минимален бюджет.

Разчитайте на нас!

Необходими са нови печати за повечето средни училища в страната - Поръчка на ученически печати

Етикети: печати училища

2 Коментари

ВАСИЛКА ИВАНОВА:
03/08/2017, 09:15:55 AM
Отговор

Здравейте,налага се да сменим печата си в най кратки срокове.Старото наименование беше Трето помощно училище ЕДУАРД СЕГЕН. Новото е Център за специална образователна подкрепа "Едуард Сеген" / ЦСОП "Едуард Сеген" /. Можем ли да се възползваме от Вашите услуги ?тел.за връзка 029383157

ВАСИЛКА ИВАНОВА:
03/08/2017, 09:16:02 AM
Отговор

Здравейте,налага се да сменим печата си в най кратки срокове.Старото наименование беше Трето помощно училище ЕДУАРД СЕГЕН. Новото е Център за специална образователна подкрепа "Едуард Сеген" / ЦСОП "Едуард Сеген" /. Можем ли да се възползваме от Вашите услуги ?тел.за връзка 029383157

Напишете коментар