Какво представлява устройството на печат?

Публикувано от Lyubomir Atanasov 09/12/2016 0 Коментари Блог,

 

Modico е доказан производител на машини и механизми за изработката на печати с дългогодишен опит в бранша. На пазара сме от 1990 г., като непрекъснато се стремим да предлагаме на клиентите си най-доброто: иновативни технологии, продукти от висока класа, професионално обслужване и конкурентни условия за сътрудничество. В портфолиото  на нашата фирма можете да намерите: флаш машини, с чиято помощ фирмените печати се изработват за няколко минути, механизми за печати – съвременни, елегантни и солидни, напълно съвместими с нашите производствени съоръжения, химикали и писалки, в които е скрит печат – в различни дизайни и цветове.

Печатите Modico отговарят на изискванията и на най-взискателните клиенти. Съчетанието от иновативна технология на производство, естетичен и модерен външен вид, висока издръжливост и функционалност, превръщат всеки наш печат в полезен аксесоар за ежедневна работа.
Най-важният продукт в нашето портфолио са флаш машините („експонатори за печати”). – уреди, с чиято помощ изработването на печати е едновременно бързо, екологично и икономично. Това са полиграфични машини, чиято работа се базира на иновативна флаш технология – ние сме единственият производител в Европа, притежаващ толкова голям опит в производството на оборудване от този тип. Нашите машини за изработка на печати с флаш технология са създадени въз основа на най-новите технологични открития и на японската технология Sun Stamper.

 

 


Какво представлява устройството на печата?

 

 

Устройство на печат Модико - фирмени печати за бизнеса

1.    Голям прозрачен прозорец, който показва съдържанието на печата.
2.    Пружинираща част за механизми Р3 и Р4
3.    Вътрешна част на механизъм (пружиниращ елемент в автоматичните печати)
4.  Касета с водоустойчиво мастило PIGMENT, която гарантира най-високо качество на отпечатъка и трайност повече от 20000 отпечатъка (5 пъти повече от обикновените автоматични печати) или 7 години употреба без нужда от допълване.
5.    Светлочувствителна микро пореста гумичка (клише), чието съдържание е с разделителна способност над 900 dpi.
6.    Удобна за монтаж рамка за закрепване на касетата с мастилото и клишето
7.    Капачка

В производството използваме само висококачествени компоненти – електроника на немската марка Siemens, висококачествен експонатор и оригинални японски гуми, което прави работата с тях ефективна и продуктивна. С помощта на предлаганото от Modico оборудване печатите стават готови за няколко минути – експонаторът автоматично освобождава точното количество светвания, за да създаде точното клише, а сглобяването на печата отнема секунди. Флаш машините Modico позволяват изработването на т. нар. „безмастилни” или „флаш” печати. За създаването им са достатъчни нашият уред, лазерен принтер и компютър. Самите щемпели (т.нар. „автоматични печати”) се доставят в комплекти за самостоятелен монтаж, който не изисква изключителни умения, а печатът винаги работи ефективно. Освен флаш машините предлагаме и голям избор механизми за печати, които са напълно съвместими с уредите за изработването им. Нашите механизми съчетават в себе си високо качество, издръжливост, както и естетичен, съвременен външен вид – понеже знаем, че печатът, като един от основните елементи на ежедневната офисна работа, трябва да изглежда елегантно, а клиентите на фирмите за печати държат на това.

ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА НАШАТА ПЛАНЕТА! ИЗРАБОТВАЙТЕ ПЕЧАТИ ПО МЕТОДА SUN STAMPER!

 

 

Напишете коментар